06 de setembre 2008

Auckland

Avui tampoc hi havia cap pressa, així que ens hem llevat amb calma, ens hem dutxat en la dutxa privada que el càmping ens ha cedit per l'Anna i hem esmorzat fins que a les 10h ens han tallat l'electricitat i hem hagut de parar de fer torrades.


Abans d'anar a vistiar Auckland hem passat per l'aeroport a preguntar si era possible adelantar un dia el vol de l'Anna (el cost afegit ha resultat ser massa alt) i també ens hem acostat a l'oficina de les autocaravanes per aclarir que havíem de fer l'endemà al matí.


Hem pensat que era una bona idea deixar la caravana al mateix càmping on haviím dormit i arribar-nos a Auckland amb autobús. Així ho hem fet, i al cap d'una hora donant voltes per tots els suburvis de la capital hem arribat al centre. Grans edificis d'oficines, la famosa torre des de la qual també salten els més sonats, botigues,... Res en especial.






Trobem un bar irlandès on dinar (Jordi, la càmara!), i ben tips tornem a agafar l'autobús per apalancar-nos a la caravana i continuar mirant les inacabables pel.lícules de "El Señor de los Anillos".


Això s'acaba i demà toca matinar per agafar el primer dels avions que ens tornaran a casa.