25 d’agost 2008

Rob Roy track

Primera excursió important del viatge. Ja tocava estirar les cames. Ens hem llevat abans de la sortida del sol per estar al punt de sortida amb la primera llum del dia. No hi ha temps per perdre. El nostre objectiu, la base de la gelera Rob Roy (Mt Aspiring National Park).


Després de dues hores de caminar per un camí humit i gelat, sort que em vaig comprar les noves botes a Queenstown, hem fet el “cim”.








Tot i que el dia no ha acompanyat, les vistes de la gelera son impresionants. Fins i tot la hem sentit cruixir.

Un petit desdejuni a base de fruits secs i pomes ens ha donat forces per encarar la baixada. A un de nosaltres no només ens ha donat forces…



Tot el nostre orgull per haver fet el cim s’ha vist reduït a la mínima expresió quan ens hem trobat a una parella que pujaven fent foting. Vint minuts després dues noies amb pantaló curt i bambes. Qualsevol hagués dit, veient-nos a nosaltres, que ens disposavem a pujar l’Everest. Quatre hores després de la sortida, hem arribat a la caravana un altre cop. Dinar lleuger i carretera, que ens esperaven 6 hores de cotxe fins a “Fox Glacier”.

El camí, per variar, és bonic i interessant, però hem arribat amb poca llum a la costa. Això sí, hem incorporat un nou viatger, la ovella “Foxy”.


Finalment, hem arribat a “Fox Glacier”, on demà ja tenim reservat un dia complet a la gelera.