05 de setembre 2008

Hot water beach. Són les 5 am

Són les 5h del matí. Quatre individus encara per pentinar surten d’una caravana armats amb un frontal i una llinterna. Dos d’ells van equipats amb xancletes, bañador i tovallola. Els altres dos van abrigats amb pantalons llargs i forro polar. Curiosament tots quatre es disposen a trobar lo mateix: un sortidor d’aigua calenta en la sorra d’una platja nova zelandesa.

Abans d’emprendre el seu propòsit és necessari trobar una pala amb la qual poder fer un forat prou profund com per construir un bon jacuzzi. Fent un salt, o un “assalt”, l’aconseguim.

Els dos individus més àgils s’avancen a la búsqueda del tant preuat sortidor, mentre els altres dos (un d’ells lesionat) caminen més lentament. Un perd la xancleta, l’altre cau al riu en la seva cerca, els dos primers han trobat alguna cosa. Un núvol de vapor que s’eleva des del terra els indica la localitzador del sortidor. Ja podem començar a cavar.

L’aigua surt tant calenta que no podem posar els peus en remull i les onades, que comencen a pujar amb la marea, ens destrueixen el forat. La marea està molt alta, és hora de tornar. Això sí, amb els peus ben calents.

Encara tenim tot el dia per endavant així que busquem alguna altra activitat per fer. El Kaiak se’ns dóna bé, així que decidim probar d’arribar a la Cathedral Cove navegant, l’estat del mar ens ho impadeix i optem per arribar-hi caminant. Un cop allà ens trobem amb una platja paradisíaca amb una enorme roca foradada i un espectacle d’onades. El Quique i el Jordi s’animen a banyar-se, o si més no, a sucar-hi els peus.





Retrassem l’hora del fisio de l’Anna fins les 4h i acabem de fer la volta a la península, parant en alguna platja més tranquila per fer un bany com cal.

A Hamilton el fisio visita l’Anna i des d’allà, avancem cap al nord fins arribar a Auckland, on dormim en un càmping. Demà visitarem la capital.